Show simple item record

dc.contributor.advisorAraujo, Cleida Maria Silva
dc.contributor.authorSchreiner, Cristiane
dc.coverage.spatialFlorianópolispt_BR
dc.date.accessioned2017-10-23T19:24:39Z
dc.date.available2017-10-23T19:24:39Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.urihttp://www.riuni.unisul.br/handle/12345/3484
dc.descriptionIn front of the diversity of services and attending and, your importance in the gastronomy area, the present study have as the objective situate the reader about this segment, possibility a reflection of how and, for who are usefulness the services and attending. Ready to occur we bring life cases, to bring near her at the theoretical references, with de objective of: to identify important aspects of the services and attending for professionals and clients, to sharpen process characteristics of attending, to relate the hygiene as the value develop and to define the paper of the administration in front at the segment. For that all people will had conditions of the reflect about the that exist and the that will be exist in the present gastronomic market.pt_BR
dc.description.abstractDiante da diversidade de serviços e atendimentos e de sua importância na área da gastronomia, o presente estudo tem como objetivo situar o leitor no que diz respeito a este segmento, possibilitando uma reflexão de como e por quem são prestados os serviços e atendimentos. Para que isto ocorra, trazemos casos vivenciados aproximando-os ao referencial teórico, com o objetivo de: identificar aspectos importantes dos serviços e atendimentos para profissionais e clientes, apontar características do processo de atendimento, relatar a higiene como geração de valor e definir o papel da gestão diante ao segmento. Para que todos tenham condições de refletir sobre o que existe e o que deveria existir no mercado gastronômico atual.pt_BR
dc.format.extent58 f.pt_BR
dc.language.isopt_BRpt_BR
dc.subjectServiçospt_BR
dc.subjectAtendimentopt_BR
dc.subjectGastronomiapt_BR
dc.titleServiços & atendimento: uma reflexão a partir de situações vivenciadas na área de gastronomiapt_BR
dc.typeMonografiapt_BR


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record


Mantido pela
Unisul
Plataforma
DSpace
Desenvolvido por
Digital Libraries
Licenciamento
Creative Commons