Show simple item record

dc.contributor.advisorToledo, José Humberto Dias de
dc.contributor.authorStapassoli, Eduardo Martins
dc.coverage.spatialUniversidade do Sul de Santa Catarinapt_BR
dc.date.accessioned2018-06-19T00:00:05Z
dc.date.available2018-06-19T00:00:05Z
dc.date.issued2018pt_BR
dc.identifier.urihttp://www.riuni.unisul.br/handle/12345/4946
dc.descriptionThe study to be presented is aimed to checking whether a wheight grading equipment of food industry, which is manufactured by an interprise in Tubarão (SC) Region, is according to NR12 standard. By analyzing the design of the equipment in 3D, it is identified the points that are in compliance with the standard NR12 and the ones that are not. Finally, each point that was found to be in compliance with the standard was quoted and as for the ones that were not in compliance with the standard NR12 a possible suggestion was presented in order to reduce the risk and reach a safe level of operation thus meet the recommendations of the standard NR 12.pt_BR
dc.description.abstractO estudo a ser apresentado tem como objetivo verificar se um equipamento de classificação de produtos da Indústria alimentícia, que é fabricado por uma empresa da região de Tubarão-SC, está adequado as recomendações a norma NR 12. Através da análise do projeto do equipamento em 3D pode-se identificar os pontos que estão em conformidade com as recomendações da norma e aqueles também que não estavam conformes a NR 12. Por fim cada ponto que foi constado que estava em conforme com a norma foi citado e os pontos que não apresentaram conformidades foram apresentado uma possível sugestão para redução do risco para se chegar a um nível seguro de operação e assim atender as recomendações da norma.pt_BR
dc.format.extent47 f.pt_BR
dc.language.isopt_BRpt_BR
dc.relation.ispartofEngenharia Segurança do Trabalho - Tubarãopt_BR
dc.rightsAttribution-NoDerivs 3.0 Brazil*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nd/3.0/br/*
dc.subjectEquipamentopt_BR
dc.subjectIndústria alimentíciapt_BR
dc.subjectNR 12pt_BR
dc.titleProposta de adequação de um equipamento de classificação de peso da indústria alimentícia à NR 12pt_BR
dc.typeMonografiapt_BR
dc.subject.areaEngenhariaspt_BR


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NoDerivs 3.0 Brazil
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NoDerivs 3.0 Brazil

Mantido pela
Unisul
Plataforma
DSpace
Desenvolvido por
Digital Libraries
Licenciamento
Creative Commons